Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul consilier al Elenei Udrea NU a fugit din ţară: 'Doar un nebun ar crede că mă duc la capătul Pământului'

udrea-lungu

Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării, inculpat în dosarul Gala Bute, susţine că nu a fugit din ţară, după ce o informaţie în acest sens a fost transmisă de România TV. Lungu afirmă că este doar într-un concediu în Cuba, de unde se va întoarce pe 19 aprilie.

"Dragă cititorule. Știu că ziua de 13 nu este cea mai bună. Mereu am avut probleme. Pentru cei de la CanCan: Sunt singur dragilor. Nu mă mai cuplați inutil. Nu implicați persoane cu care am o relație de amiciție sinceră. Nu au nicio vină. Când am să iubesc... O să se vadă. Nu m-am ascuns niciodată. Nu am fugit niciodată. Nu am ce să pitesc. Sunt transparent. Sunt intr-o vacanță de 6 zile. Muncesc mult. De dimineața până seara. Am să muncesc DIN ROMANIA și din 19 aprilie până o să închid ochii. Doar un nebun ar crede că mă duc la capătul pământului ... departe... și mai departe de Natalia. Am să fiu prezent pe 9 Mai la ICCJ. Vreau să îmi susțin ultimul cuvânt cu demnitate și onestitate. Așa cum am procedat mereu. Zi bună și gânduri bune celor care nu pot să doarmă de situația mea", precizează Lungu într-o replică trimisă redacţiei STIRIPESURSE.RO.

Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, a primit un an şi şase luni cu suspendare în Dosarul Gala Bute, în primă instanţă.

Vezi şi: Băutura care face minuni: Cum scapi de kilogramele în plus acumulate de Paşte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.