Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul deputat basarabean, Chiril Lucinschi rămâne în arest la domiciliu / VIDEO

ciocanel judecator

Fostul deputat liberal-democrat, Chiril Lucinschi, reținut în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi, recursul avocaților împotriva hotărârii primei instanțe.

Cu toate acestea, Chiril Lucinschi pledează în continuare nevinovat. „Eu nu am săvârșit infracțiunile care mi se incriminează și nu am comis nicio infracțiune împotriva poporului și statului meu,” a declarat astăzi, pentru jurnaliști Chiril Lucinschi, în timp ce se afla la Curtea de Apel Chișinău.„Mă declar nevinovat. Eu n-am săvârșit infracțiunile care mi se incriminează. Mai mult decât atât, eu toți cei 46 de ani, pe care i-am trăit am fost în armonie cu legea. Eu nu am comis nicio infracțiune împotriva poporului și statului meu. La sfârșitul lunii februarie când mi-am depus mandatul, mi l-am depus cu inima împăcată și cu conștiința curată.”

Totodată, avocata ex-deputatului, Corina Stratan, susține că, măsura arestului preventiv la domiciliu este una neîntemeiată. „Am contestat toate actele organului de urmărire penală, inclusiv a procurorului. Considerăm că demersul este lipsit de probe. Este o măsură neîntemeiată,” a declarat apărătoarea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.