Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul deputat britanic Imran Ahmad Khan, condamnat la 18 luni de închisoare pentru agresarea sexuală a unui adolescent

theguardian.com
Imran Ahmad Khan

Fostul deputat britanic Imran Ahmad Khan a fost condamnat luni la 18 luni de închisoare pentru agresarea sexuală a unui băiat de 15 ani, relatează AFP şi Reuters.

Decizia justiţiei britanice vine după ce în aprilie politicianul conservator în vârstă de 48 de ani a fost găsit vinovat de agresarea adolescentului şi ulterior a renunţat la mandatul de deputat, potrivit Agerpres.ro.

Pentru înlocuirea lui au fost prevăzute pe 23 iunie alegeri parţiale în circumscripţia West Yorkshire (nordul Angliei), scrutin ce are loc într-un context dificil pentru partidul premierului britanic Boris Johnson, din cauza scandalului PartyGate dar şi a scăderii puterii de cumpărare a britanicilor.

Imran Ahmad Khan, care suferă de o boală degenerativă, a negat că l-ar fi pipăit pe băiatul de 15 ani la o petrecere din Staffordshire, din 2008.

Sunday Times a scris luna trecută că 56 deputaţi, din totalul celor 650 din Camera Comunelor, au făcut obiectul unor semnalări la biroul responsabil cu înregistrarea plângerilor pentru 'rele comportamente de natură sexuală', termen ce se poate referi la hărţuire sexuală, voyeurism sau agresiuni sexuale. Acest birou a fost înfiinţat în urma mişcării 'MeToo'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.