Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat la doi ani de închisoare

inchisoare

Fostul deputat PDL Florin Popescu a fost condamnat vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit în scop electoral la alegerile locale din 2012. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Florin Popescu a fost trimis în judecată de DNA în vara anului 2014 pentru folosirea influenței, de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, potrivit Agerpres.

În 25 aprilie 2014, procurorii au dispus instituirea sechestrului și notarea ipotecară, până la concurența sumei de 485.500 lei, asupra a două imobile, ce aparțin deputatului, situate în Târgoviște, județul Dâmbovița.

În cazul lui Florin Popescu, DNA a solicitat Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului, însă cererea a fost respinsă.

Deputatul Florin Popescu le-a cerut atunci colegilor săi să nu îl considere un pericol public, argumentând că nu s-a opus bunului mers al Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.