Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul director al CE Oltenia, Sorinel Boza, deschide lista PMP Gorj pentru Senat

Facebook
PMP

Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, deschide lista Partidului Mişcarea Populară (PMP) în judeţul Gorj pentru Senat, iar liderul organizaţiei judeţene a formaţiunii, Nicolae Daviţoiu, este pe primul loc la deputaţi, potrivit Agerpres.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

Listele cu candidaţii PMP pentru alegerile parlamentare au fost depuse, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean Gorj.

"Componenţa la Camera Deputaţilor este, pe primul loc, eu, Daviţoiu Nicolae, iar la Senat primul pe listă este Sorinel Boza.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

(...) Am căutat ca să găsim un om care are legătură cu judeţul Gorj, un om care a condus CEO vreme de 3 ani şi ceva şi care, în decursul carierei, a avut numai profesii liberale.

Domnul Boza se plia foarte bine pe doctrinele şi cerinţele pe care le-a impus PMP pentru candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Nu ţintim numai zona de minerit şi energie, vine dintr-o zonă care are legătură cu simpatizanţii şi care credem noi că ne vor vota", a spus liderul PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.