Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost eliberat

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost eliberat condiționat, vineri, din închisoare, în urma deciziei Tribunalului București. Acesta avea de executat patru ani și șase luni de închisoare, într-un dosar în care a fost acuzat de deturnare de fonduri. Decizia instanței este definitivă.

El a făcut doar 9 luni din pedeapsă. Frauda din dosar se ridică la 2,7 milioane de euro și a fost produsă prin achiziţionarea de bunuri într-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundaţiile din 2000.

Mihai Necolaiciuc este în penitenciar din 17 octombrie 2014, când a fost condamnat într-un al patrulea dosar. În urmă cu o lună, Judecătoria Sectorului 1 l-a condamnat pe Mihai Necolaiciuc la zece ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, şi la şapte ani de închisoare, pentru utilizarea subvenţiilor sau a creditelor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Decizia nu este definitivă.

În acest dosar au fost comasate trei cauze în care Mihai Necolaiciuc şi alte persoane au fost trimişi în judecată, pentru fraude de aproximativ 56,7 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.