Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al Secției 18 aruncă ÎN AER scandalul polițistului-pedofil: Cum a fost cercetat atacul lui Eugen Stan din decembrie 2016

Inquam Photos / George Calin
politist pedofil

Viorel Radu, fostul șef al Secției 18 din Capitală, secția unde a fost adus dosarul lui Eugen Stan, din decembrie 2016, face dezvăluiri incendiare în acest caz.

Viorel Radu a declarat că Eugen Stan a fost prins de polițiști, în flagrant, în scara blocului unde a agresat o femeie. Polițistul a fost luat de la bătaie de rudele femeii, care au sunat și la 112.

Citește și: Comisarul Berbeceanu, mesaj TRANŞANT pentru politicieni: 'Purtaţi-vă războaiele în altă parte...'

”Eugen Stan a fost prins de către martorii oculari care de altfel au fost audiați în aceeași noapte, a fost condus la sediul secției de poliție de agenții de poliție, iar atunci a fost legitimat și s-a stabilit, cu certitudine, că era agent de poliție, la Brigada Rutieră”, a spus fostul șef al Secției 18 din Capitală.

Acesta a adăugat că informațiile privind acel incident au fost transmise către dispeceratul Poliției Capitalei încă din acea noapte, ele ajungând la toate structurile din municipiul București.

Citește și: Sindicatul poliţiştilor, APEL către premierul Mihai Tudose: 'Puneţi capăt JOCURILOR POLITICE...'

"Nota telex a fost transmisă în aceeași noapte, iar într-o rubrică se specifica faptul că este vorba despre un agent de poliție. Nota a ajuns la dispeceratul poliției Capitalei și a fost diseminată tuturor structurilor din municipiul București”, a declarat Viorel Radu la Antena 3.

Viorel Radu a confirmat, de asemenea, că propunerea de clasare a cazului a venit de la Secția 18, de la lucrătorul care a instrumentat cauza, dar nu a putut certifica faptul că unele dintre motivele pentru care s-a decis clasarea cazului ar fi fost că Eugen Stan era beat și că era bolnav de diabet.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.