Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist Paul Gascoigne a fost găsit nevinovat în cazul de hărțuire sexuală în care a fost implicat

bbc.com
Paul Gascoigne

Paul Gascoigne (52 de ani) a fost găsit nevinovat în cazul de hărțuire sexuală în care a fost implicat, după ce a sărutat o femeie care circula în același tren cu el, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Paul Gascoigne a declarat în fața juraților, conform Standard, că nu a avut nicio intenție sexuală atunci când a sărutat-o pe femeia din tren. Acesta a spus că a făcut acest gest doar pentru a-i reda încrederea în sine, după ce a auzit pe cineva numind-o ”grasă”.

Evenimentul s-a petrecut în luna august a anului 2018, în timp ce fostul internațional englez se afla într-un tren ce circula de la York la Newcastle. Se pare că Gascoigne se afla sub influența băuturilor alcoolice și era gălăgios, rostind numeroase injurii. Acesta a atins-o pe femeie pe mână, a apucat-o de obraji și a sărutat-o pe buze.

În momentul când poliția l-a contactat pe Gascoigne, Standard menționează că reacția acestuia a fost: ”Știu despre ce este vorba. Am sărutat o domnișoară grasă”.

Fostul fotbalist a spus că el doar a încercat să o încurajeze pe acea femeie, după ce el însuși a avut probleme cu kilogramele în plus. De asemenea, Gascoigne a negat faptul că ar fi consumat alcool.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

De-a lungul carierei sale de fotbalist, Gascoigne a evoluat pentru echipe precum Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough, Everton, Burnley, Gansu Tianma sau Boston United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.