Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare pilot Formula 1, Fernando Alonso, plănuiește o revenire în circuit

USA Today
Fernando Alonso

Fostul mare pilot Formula 1, Fernando Alonso (38 de ani), a declarat că ar dori să revină în circuitul Formula 1 în anul 2021. Alonso nu consideră că vârsta sa va fi o piedică în revenirea pe circuit, anunță MEDIAFAX.

”Anul 2021 este o oportunitate foarte bună și mă simt foarte bine și foarte pregătit pentru o revenire. Voi încerca. Am foarte multă încredere în mine, știu că pot conduce orice mașină și, dacă totul merge cum trebuie, pot câștiga. Nu cred că vârsta mea va juca un rol negativ”, a declarat Fernando Alonso, pentru F1 Racing.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Alonso a vorbit și despre noile reguli ce vor fi aplicate în Formula 1:” Acum că mașinile nu mai trebuie alimentate în timpul cursei, este mult mai ușor. Toți piloții vor trebui să își ajusteze stilul de condus acum că vor fi introduse anvelopele de 18 inci. Singura problemă legată de noile reguli este că unele echipe le pot implementa mai bine decât celelalte”.

În privința echipei căreia i s-ar putea alătura în cazul unei reveniri în Formula 1, Fernando Alonso a spus: ”Am păstrat contactul cu Red Bull în trecut”. Pilotul nu a exclus, însă, nici opțiunea de a semna cu echipa Mercedes: ”Mercedes a dominat circuitul câțiva ani la rând. Au o echipă foarte bună. Vom vedea”.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Fernando Alonso este dublu campion Formula 1. A câștigat trofeul, alături de Renault, în 2006 și 2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.