Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Muncii cere Congres PSD în ianuarie: 'Marcel [Ciolacu] e un bun organizator'

Libertatea.ro
budai marius

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi spune că nu îi va cere demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD pentru că a făcut parte din echipa ei, că Marcel Ciolacu este un bun organizator şi că un congres în partid s-ar impune la sfârşitul lunii ianuarie.

Marius Budăi a fost întrebat, la sosirea la sediul PSD, dacă îi va cere Vioricăi Dăncilă să facă un pas în spate şi a spus: “Eu nu, că am făcut parte din echipa dumneaei, dar cu siguranţă ce va hotărî majoritatea voi respecta şi eu”.

El a mai afirmat că nu ştie dacă Marcel Ciolacu vrea să încerce o lovitură de partid şi că a venit cu un mandat din judeţ pentru acest CEx.

“Nu ştiu să încerce o lovitură de partid, Cred că noi cu toţii trebuie să... eu am venit cu mandat din judeţ, nu pot să vi-l spun acum, o să-l spun după, trebuie să ne întoarcem la bază pentru că mergem şi cerem voturile colegilor noştri din judeţe, deci nu doar noi parlamentarii şi preşedinţii de organizaţii, noi trebuie să venim cu un mandat din judeţ şi atunci mandatul din judeţ trebuie să-l respecţi”, a mai afirmat Budăi.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar putea prelua preşedinţia partidului, Budăi a spus că acesta este un bun organizator.

“Marcel e un bun organizator, şi-a dovedit capacitatea până acum în Parlament, are o organizaţie pe care o conduce de ani de zile şi cred că are rezultate, eu cred că până la urmă oricare dintre noi care avem rezultate şi suntem în primele zece organizaţii din ţară putem organiza un congres dacă se impune”, a explicat fostul ministru al Muncii.

Întrebat de posibilitatea organizării unui congres în PSD, Marius Budăi a răspuns: “Cred că cea mai bună soluţie e să nu ne pripim şi nu cred că în decembrie e chiar important să avem un congres. În ianuarie spre sfârşit, da”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.