Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Cuc, revoltat de declaraţia lui Orban despre autostrada Comarnic-Braşov: 'Chiar ne luaţi, pe toţi, de fraieri. Să vă fie ruşine!'

Agerpres
Razvan Cuc

Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, se arată revoltat de declaraţia premierului Orban cu privire la posibilitatea de a se finaliza autostrada Comarnic-Braşov în 5 ani, cu condiţia ca PNL să rămână la putere. Acesta afirmă că un asemenea termen se putea avansa dacă se semna contractul cu consorţiul turco-chinez.

"Domnule Orban: “Vrabia mălai visează”, dacă tot ne vorbiți de autostrada Comarnic-Brașov.

Domnule prim-ministru chiar ne luați, pe toți, de fraieri !!!!

Premierul țării mele ne spune că dacă rămâne la guvernare (doar dacă rămâne, altfel nu) autostrada Comarnic-Brașov ( de fapt Ploiești -Brasov) va fi gata in 5 ani!

Să vă fie rusine!!! Contractul pentru această autostradă, cu consorțiul chinezo-turc, putea fi semnat și atunci da, se putea avansa un astfel de termen!!!!

Nu-i problemă, poate nu stați atât de mult la Palatul Victoria, dar atât cât stați poate veniți și cu soluții concrete pentru acest obiectiv dorit atât de mult, de toți românii.

Domnule Orban, dacă nu aveți soluții, găsiți-vă alte subiecte. Vă recomand eu unul: cel creat de domnul Cîțu, de la finanțe, cel cu recesiunea economică. Poate doar așa ar mai fi șanse minime să vă creadă cineva, dar nu mai sunt sigur nici de faptul că vă mai crede cineva, nici măcar cei mai infocați simpatizanți.

Ați blocat tot ce se putea, în toate domeniile. De infrastructură nici nu mai vorbesc, dar aveți, totuși, tupeul să mai avansați și termene.

Prin tot ceea ce faceți vă răzbunați pe români, nu pe PSD! Nu doar PSD merge pe autostrăzi sau căi ferate. Pe infrastructură merg românii și, știți și dvs( sau nu?), că infrastructura e unul din motoarele economiei.

Câți ani vreți să stați la guvernare să ne dați, măcar, soluții cu privire la acest obiectiv? Că de construit am înțeles, vă trebuie 5 ani", scrie Cuc pe Facebook.

Guvernul va lua până la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul în care va fi construită autostrada Comarnic-Brașov, a declarat premierul Ludovic Orban în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro. Orban consideră că trebuie finanțare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat (PPP). Întrebat dacă autostrada Comarnic-Brașov va fi realizată în cinci ani, Ludovic Orban a răspuns „Da, dacă rămânem noi la guvernare. E valabil și pentru Sibiu-Pitești".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.