Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru de Interne Carmen Dan: 'CCR a respins sesizarea PNL pe proiectul meu de lege. Legea ar trebuie să intre în vigoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Carmen Dan a afirmat, miercuri, că un motiv de bucurie pentru ea a fost faptul că CCR a respins sesizarea PNL pe legea care oferă atribuții sporite Poliției și Jandarmeriei. Aceasta a precizat că actul normativ ar trebui să intre în vigoare, anunțăMEDIAFAX.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

„Eu astăzi, să știți că am avut un motiv de bucurie, și anume acela că onorata Curte Constituțională, a constatat că atacul de neconsituționalitate al PNL pe proiectul inițiativa legislativă a mea și a colegului Florin Iordache este neconstituțional, și deci, pachetul pe autoritatea polițistului este o lege care ar trebui să intre în vigoare”, a declarat Carmen Dan, înaintea CEx al PSD de miercuri.

Carmen Dan a menționat că nu regretă că nu mai face parte din Guvern și că situația Ministerului de Interne este cumplită.

„Vă asigur că nu regret deloc că nu mai fac parte din Guvern.(...) Foarte cumplită situația de la Ministerul de Interne”, a conchis fostul ministru de Interne.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

CCR a respins sesizarea de neconstituționalitate formulată de PNL și USR cu privire la legea prin care poliţiştii obţin atribuţii sporite în misiune, act normativ iniţiat de Carmen Dan şi Florin Iordache. Prevederile legii includ şi amendarea celor care refuză să se legitimeze în faţa poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.