Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul om de încredere al lui Nicolae Robu, săltat de pe aeroport când voia să fugă din țară și reținut, a fost pus sub control judiciar

Facebook
Ionut Nasleu

Fostul director al SC Pieţe S.A. Timişoara, Ionuţ Nasleu, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce doi jurnalişti din Timişoara, soţ şi soţie, au depus o plângere penală pe numele acestuia. Nasleu este cercetat pentru şantaj.

Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, în urma audierilor de joi, procurorii timişoreni au decis să îl cerceteze pe Ionuţ Nasleu pentru acuzaţiile de şantaj care i se aduc sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: Document din interior. S-a dat startul la ‘Vânătoarea de Amenzi’ în Poliția Română! ‘Normă’ zilnică pentru amendarea populației

Ionuţ Nasleu a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni miercuri seară, când voia să plece din ţară. El ar fi şantajat doi jurnalişti din Timişoara, soţ şi soţie, cărora le-a transmis că va publica imagini compormiţătoare, dacă vor continua să publice materiale negative despre activitatea sa.

Potrivit presei locale, acesta este vizat într-un dosar de ameninţare şi şantaj deschis ca urmare a plângerii depuse de jurnalistul Dragoş Boţa şi de soţia acestuia, Iulia Boţa.

Citește și: Raluca Turcan, despre majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani: Dacă un pensionar dorește să se angajeze la stat până la vârsta maximă de pensionare, o poate face

Nasleu a fost demis, marţi, din funcţia de director al SC Pieţe S.A., societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara. Primarul Dominic Fritz l-a acuzat pe Nasleu că a dus societatea pe pierdere şi din gestiune lipsesc bunuri, după ce hala de flori a Pieţei 700 a fost afectată de un incendiu.

Ionuţ Nasleu a fost un apropiat al fostului primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, el fiind şi consilierul personal al fostului edil.

Citește și: Diana Șoșoacă se compară cu Donald Trump: ‘Numai eu și cu domnul președinte mai suntem blocați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.