Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul portar al lui Real Madrid, Agustin Rodriguez, s-a vindecat de COVID-19

Real Madrid stadion

Agustin Rodriguez, fostul portar al echipelor spaniole de fotbal Real Madrid şi Tenerife, a anunţat că s-a vindecat după ce a fost infectat cu virusul COVID-19, în urmă cu 20 de zile, dintre care 14 a fost ''destul de afectat'', transmite EFE.

''Din fericire, acum sunt bine. Au fost, însă, destul de afectat în primele zile. A fost o săptămână oribilă. Mi-a fost teamă că va reveni pneumonia şi gripa care am suferit-o în urmă cu patru ani'', a spus Agustin (60 ani).

''Am avut o stare generală de rău. Mă durea tot corpul, în special capul şi spatele... Nu puteam să dorm. Am fost izolat într-o cameră timp de 15 zile. M-am speriat când mi-a fost greu să respir, dar a durat doar 24 de ore. În ceea ce priveşte febra, am avut doar 38 de grade'', a relatat fostul fotbalist, care a dezvăluit că a ''slăbit şase kilograme'' în această perioadă.

Agustin Rodriguez Santiago a evoluat la Real Madrid între 1980 şi 1990, câştigând şase titluri de campion al Spaniei, două Cupe ale Spaniei şi două Supercupe, iar apoi a jucat la Tenerife până în 1994.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.