Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președintele PRO România Craiova, Cătălin Resceanu: 'Când politica se face cu oameni care își doresc beneficii doar pentru ei, nu ai cum să dai înainte'

Facebook.com
Cătălin Resceanu

Fostul președintele PRO România Craiova, Cătălin Resceanu, trecut recent la PSD, își acuză foștii colegi că au interese personale în bătălia politică.

„Din păcate, când politica se face cu oameni care își doresc beneficii doar pentru ei, nu ai cum să dai înainte. Când cei care te conduc au doar dorința de a mai avea un post de deputat iar colegii sunt doar niște pioni de care se folosesc pentru a-și atinge țelul, deja plecăm pe un drum greșit.

Cum stau lucrurile la PRO România Craiova? Rău! Cum stau lucrurile în Dolj? Rău!

Să începem cu campania electorală de la alegerile locale. Noi, conducerea Pro Romania Craiova, ne-am dorit un candidat tânăr, onest, să vină din mediul privat, să nu fi făcut niciodată politică.

Din fericire pentru noi, a apărut oportunitatea Eduard Ciceu, un tânăr de 38 de ani care se mula perfect pe tipul de candidat pe care și l-ar fi dorit orice partid. Președintele Victor Ponta a fost foarte încântat de oportunitatea de a avea un astfel de candidat, un om care deține arta discursului public, un om cu viziune care își poate pune amprenta asupra unui oraș în curs de dezvoltare.

Și de aici a început “meciul” pentru un politician mărunt. Da, despre acel politician este vorba, cel care, văzând capacitatea lui Ciceu de a atrage oamenii lângă el, de a fi un lider, a început să-și simtă scaunul zgâlțâit. Chiar dacă i s-a spus mereu că nimeni nu vrea ce are el, și că țelul comun al partidului este câștigarea alegerilor, fotbalistul deputat nu a înțeles nimic și, în stilul caracteristic, a început carotarea candidatului Eduard Ciceu. De la interzicerea tineretului să facă campanie în Craiova, până la înțelegerea cu Nicolae Giugea prin diverși interpuși. Nu mai vorbim de faptul că deputatul mărunt și-a sunat toți prietenii și i-a rugat să voteze Nicolae Giugea, ca nu cumva Eduard Ciceu și Pro Romania Craiova să ia scor mai bun decât el si consiliul judetean. Acest lucru s-a spus în ședința de campanie că a batut palma cu Stancu sa ii dea toate voturile de pe Craiova, urmand ca dupa castigarea alegerilor locale sa primeasca, drept recompensa, Compania de Apa si alte cateva institutii pentru apropiati.

Din decembrie pana pe 27 septembrie, organizatia municipala a fost ostracizata, s-au aruncat tot felul de teme false pe la conducerea centrala, doar in dorinta de a nu creste, de a nu cumva sa se gandeasca cineva sa-i ia doritul loc de deputat.

In toate discutiile private, inclusiv membrii Biroului Judetean erau niste prosti, niste oameni slabi care nu erau in stare sa faca nimic si care urmau sa fie inlocuiti dupa ce se folosea de ei.

Asta este doar una dintre povestile din aceasta campanie mizerabila, dintr-un partid mic, condus de un om mic, negru la suflet!

P. S. Ca un răspuns pentru micul politician, precizez următoarele:

- Pro România Craiova are în baza de date națională în jur de 900 de membri. Dar micul politician nu are de unde să știe, el a vrut mereu doar să ne îngroape;

- Eu și echipa de la Municipiu nu aveam cum să fim înlocuiți, nu îi permite statutul. Nu are de unde să știe, doar nu l-a citit niciodată;

- Rezultatele Pro România Craiova au fost peste rezultatele piticului deputat care se credea Președinte de Consiliu Județean, dar a luat sub 5%;

- Asta se întâmplă când singurul tău scop este să mai iei un mandat de deputat!”, a spus Cătălin Resceanu pe pagina sa de Facebook.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.