Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost externat

bbc.com
Silvio Berlusconi

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost externat miercuri din spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese admis luni pentru un control de rutină, a afirmat o sursă din cadrul partidului său Forza Italia, transmite joi Reuters, potrivit AGERPRES.

Într-un comunicat emis anterior miercuri, Forza Italia anunţa că Berlusconi - care fusese spitalizat în ianuarie la Monaco din cauza unor probleme cardiace - era la San Raffaele pentru monitorizare clinică şi ajustarea unui tratament în curs.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Înainte de internare, magnatul media în vârstă de 84 de ani a locuit la reşedinţa sa din orăşelul Arcore de lângă Milano, a menţionat o a două sursă din partid. 'Va trebui să se odihnească o vreme', a adăugat aceasta.

Berlusconi nu a putut fi prezent în cursul dimineţii de miercuri la şedinţa de judecată de la Milano într-un proces în care este implicat.

În septembrie trecut, Berlusconi a supravieţuit maladiei COVID-19, despre care a spus că a fost 'cea mai periculoasă provocare a vieţii' sale. Perioada de recuperare şi-a petrecut-o în mare parte în casa din Provence a fiicei sale Marina.

El a trecut în 2016 printr-o intervenţie majoră pe cord şi a suferit şi de cancer de prostată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.