Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos I va fi operat pe cord, sâmbătă

El País
Juan Carlos I

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos I, în vârstă de 81 de ani, va suporta sâmbătă o intervenţie chirurgicală pe cord, care nu va avea însă un grad ridicat de gravitate, a anunţat miercuri Palatul Regal din Madrid, citat de AFP, potrivit Agerpres.

"Regele Juan Carlos I a efectuat pe 11 şi 12 iunie cel mai recent control medical anual al său. Necesitatea programării unei intervenţii chirurgicale cardiace pentru sfârşitul lunii august a fost constatată cu acea ocazie", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Regal. 

"Nu pare să fie vorba despre un caz grav (...): am programat-o în iunie pentru sfârşitul lunii august şi pacientul a dus de atunci o viaţă normală", a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Citește și: Brexit: Emmanuel Macron consideră posibilă o soluţie în termen de 30 de zile 'în cadrul a ceea ce s-a negociat'

Cauzele exacte ale operaţiei, care va avea loc sâmbătă într-un spital privat de la periferia Madridului, nu au fost dezvăluite. 

Juan Carlos I, în vârstă de 81 de ani, din care 38 (1975-2014) petrecuţi pe tron, s-a retras în iunie din viaţa publică, la cinci ani după ce a abdicat în favoarea fiului său, Felipe. 

A continuat totuşi să apară în public în această vară, asistând la Madrid la coride şi participând în Finlanda la un concurs de navigaţie, două dintre pasiunile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.