Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, suprins la mare cu un personaj extrem de controversat

inquamphotos.com / Raul Giuglea
sorin blejnar

Gruia Stoica şi Sorin Blejnar au făcut un şpriţ pe litoral, fapt care confirmă zvonurile din trecut conform cărora în spatele afacerilor de milioane ale primului, s-ar fi aflat fostul şef al ANAF, scrie Cancan.ro.

Gruia Stoica şi Sorin Blejnar, două personaje foarte controversate, au fost surprinși de jurnaliști împreună, într-un local select din Mamaia. Primul este poreclit "Regele-milionar al vagoanelor", iar cel de-al doilea este fost şef al ANAF.

Între ei există o strânsă relaţie de prietenie, care i-ar fi ajutat să facă mulţi bani pe spatele statului român, potrivit Cancan. Au consumat şpriţ, au dansat, au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi s-au bucurat de atmosfera superbă din jur. Cei doi au fost foarte relaxaţi şi, pentru câteva clipe, au uitat de problemele cu legea.

Tudor Chirilă reacționează în scandalul cu Ciutacu și Ciuvică: replică VIRULENTĂ a artistului

Gruia Stoica şi Sorin Blejnar au avut masa ticsită cu vin de calitate, din care cei doi, dar şi anturajul, s-au "înfruptat" după bunul plac. "Regele-milionar al vagoanelor" şi fostul şef al ANAF erau îmbrăcaţi lejer, conform sezonului, fiecare cu câte o cămaşă subţire, de firmă. S-au simţit perfect în local, pe care l-au părăsit când petrecerea s-a "spart".

Cu mai mulţi ani în urmă, a avut loc unul dintre cele mai controversate contracte făcute vreodată de CFR Marfă: înfiinţarea Rolling Stock Company. CFR Marfă s-a asociat cu principalul competitor de pe piaţă, Grup Feroviar Român, condus de Gruia Stoica, pentru a crea o noua companie.

6400 de vagoane şi aproape 100 de locomotive, declarate în plus pentru CFR Marfă, au fost puse la dispoziţia Rolling Stock. În această afacere, statul român a fost prejudiciat cu peste 100 de milioane de euro. S-a vorbit că Gruia Stoica a fost sprijinit, de-a lungul timpului, de Sorin Blejnar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.