Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al forțelor speciale britanice cere ca țara să se pregătească de război împotriva lui Putin

Captura facebook
soldati americani

Fostul director al forțelor speciale britanice spune că țara trebuie „să se pregătească de război” ca mijloc de descurajare împotriva Rusiei, relatează The Guardian, potrivit Agerpres.

Comentariul generalului Sir Adrian Bradshaw a fost făcut după ce noul șef al armatei britanice, generalul Sir Patrick Sanders, a declarat că trupele trebuie să se pregătească "să lupte din nou în Europa".

Vorbind în această dimineață la emisiunea Today de la BBC Radio 4, Sir Adrian a spus: „Da, are perfectă dreptate. Ideea este că, dacă ne pregătim pentru război în mod corespunzător, dacă construim o descurajare solidă, vom împiedica apariția războiului”.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a arătat că "este pregătit să își asume riscul de a intra într-un război deschis în Europa", a spus Sir Adrian, adăugând: „El face acest lucru în Ucraina, cu consecințe teribile. Ceea ce trebuie să ne asigurăm este ca el să nu vadă o cale, o oportunitate de a lansa ceva împotriva NATO în avantajul său. Nu trebuie să-i oferim această deschidere, iar ceea ce spune generalul Saunders este ceva ce au spus comandanții militari de o mie de ani - dacă vrei pace, pregătește-te pentru război”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.