Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef TAROM AGITĂ scandalul de la compania aeriană: 'Nici nu au cum să reducă din pierderi'

TAROM

Fostul președinte al Consiliului de Administrație al Tarom a intervenit în scandalul produs la Tarom, după ce Corpul de control al premierului a efectuat verificări la compania aeriană de stat. În același timp, șeful Tarom, Eugen Davidoiu, și-a dat demisia. "Tarom are o structură de cheltuieli foarte mare", a spus fostul președinte al Tarom, Dan Pascariu.

"Nici nu au cum să reducă din pierderi, având în vedere structura de cheltuieli. Din păcate, Tarom are o structură de cheltuieli foarte mare, din cauza avioanelor vechi care necesită cheltuieli mari de întreținere. Resursa umană este extrem de stufoasă și nu mă refer la piloți. În comparație, Wizz Air, cu 1500 de oameni transportă 12 milioane de pasageri.

Citește și: ALERTĂ - Directorul TAROM și-a dat demisia. Premierul Mihai Tudose NU renunță la controlul dispus la companie

După cum vedeți, au intrat companiile low-cost și fac concurență din ce în ce mai mare. În 2013, Tarom avea 3 curse profitabile, una dintre ele era spre Timișoara. Asaltul companiilor low-cost va face situația Tarom și mai grea. Cel mai bun exemplu este Blue Air, care a reușit să depășească Tarom.", a spus Dan Pascariu la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.