Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul SPP-ist, angajat la România TV, organiza ORGII cu fete SĂRMANE: 'Îmi dădea 20 de lei'

www.stirileprotv.ro
Emanoil Petrea

Procurorii DIICOT au surprins după ce, miercuri, au efectuat percheziții la sediul televiziunii România TV. Cel vizat era Emanoil Petrea, un fost SPP-ist, care a fost reținut pentru pornografie infantila. În urma cercetărilor, se pare că acesta ar fi pregătit un plan bine pus la punct, prin care își atrăgea și păcălea victime minore.

Organiza petreceri private unde erau invitate fete cu o situație financiară precară, iar filmările indecente le-ar fi făcut, inclusiv cu o cameră ascunsă, sub un birou. Detaliile strânse de procurorii DIICOT de la victime i-au convins pe magistrați să îl aresteze preventiv pentru următoarele 30 de zile.

În casa de vacanță din Vaslui, bărbatul de 49 de ani ținea adeseori petreceri. Dar nu orice fel de petreceri, ci unele la care suspectul, zis Emil, își invita prietenii să cunoască fete sărace din zonă. Fetele erau aduse la el acasă de două gemene, tot localnice, pe care bărbatul le convinsese să invite la casa lui cât mai multe minore din împrejurimi.

Citește și: Gigi Becali, ATAC VIOLENT la adresa lui Klaus Iohannis: 'Du-te la minoritatea ta'

"Nu exista nici un motiv ca Petrea Emanoil să facă cinste, pur si simplu din mărinimie. Ne invita destul de des, cu ocazia venirii în satul Costești să facem petreceri. Ne anunța că vine și îmi cerea mie și surorii mele să chemăm acasă la el prietene de-ale noastre. Le făcea complimente la toate tinerele, multe dintre ele fiind minore, de la vârsta de 12-13 ani până la vârsta de 20 și ceva de ani.", a spus una dintre victime.

Initial, copilele erau momite cu mâncare și băutură gratis. Apoi li se ofereau bani, puțini, pentru a se lăsa fotografiate și filmate în ipostaze intime. Filmările erau făcute cu acceptul victimelor sau pe ascuns.

"Ulterior mi-a mai cerut poze și eu i-am mai trimis vreo trei-patru, nu-mi aduc aminte cu precizie numărul. Mi-a mulțumit și, când aveam nevoie de bani, pentru dulciuri sau mici nevoi personale, apelam la el și nu mă refuza niciodată. De regulă, îmi dădea sume cuprinse între 20 și 50 lei.", a mai spus una dintre victime.

"Mi-am dat seama din filmare (nu știa că este filmată și camera video era ascunsă sub biroul din cameră) că aceste petreceri la un moment dat deveniseră ca niște orgii sexuale, în sensul că toți cei prezenți consumau băuturi alcoolice, întrețineau raporturi sexuale care și cum se descurca.", a dezvăluit o altă victimă, conform Stirileprotv.ro.

Bărbatul ar fi profitat inclusiv de prietenele fiului sau, student în Capitală. În trecut, Emanoil Petrea, a fost decorat de Ion Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.