Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, ATAC VIOLENT la adresa lui Klaus Iohannis: 'Du-te la minoritatea ta'

gigi becali

În direct la B1 TV, Gigi Becali a avut o serie de comentarii dure la adresa lui Klaus Iohannis, care a făcut apel la toleranță , în privinţa căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Președintele și-a exprimat dorința în cazul iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de a modifica textul Constituţiei astfel încât căsătoria să fie posibilă doar între un bărbat şi o femeie.

"Noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la trei milioane de români şi care s-a cerut la Curtea Constituţională dacă este constituţional sau nu ca să trecem în Constituţie ce înseamnă căsătoria între un bărbat şi o femeie", a început Gigi Becali.

Citește și: Iohannis a deschis Cutia Pandorei

"Noi acum îl băgăm în seamă pe Iohannis, să vedem ce părere are? Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1% din România, iar noi suntem 90%, noi nu îl întrebăm pe el ce facem noi în ţara noastră! Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică! Mare păcat! Ce contează ce spune Iohannis, că cei ca el oricum nu se mântuiesc! Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii! (…) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia şi legile noastre? Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!", a mai spus latifundiarul.

De asemenea, Gigi Becali a anunțat că a donat Coaliţiei pentru Familie aproximativ 40.000 de euro pentru că societatea civilă se implică în cele lumeşti, pe când Biserica Ortodoxă se ocupă de cele cereşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.