Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul star al lui Bayern, Paolo Guerrero, a făcut apel la TAS pentru anularea suspendării sale, după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping

www.tribuna.com
Guerrero

Atacantul Paolo Guerrero, căpitanul selecţionatei statului Peru, a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), cu speranţa că îi va fi anulată suspendarea pe şase luni dictată de FIFA în urma unui control antidoping pozitiv, anunţă presa sud-americană, citată de agenţia EFE.

Guerrero, în vârstă de 34 ani, jucătorul echipei braziliene Flamengo Rio de Janeiro, a fost suspendat de către Comisia de disciplină a FIFA pe 3 noiembrie, după ce a fost depistat pozitiv la un metabolit al cocainei, inclus pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA).

Substanţa a fost detectată în eşantioanele recoltate fotbalistului peruan la finalul meciului Argentina - Peru, disputat pe 5 octombrie la Buenos Aires, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2018.

Potrivit ziarului brazilian Extra, avocaţii lui Guerrero au înaintat în mod oficial apelul la TAS, cea de-a treia şi ultima instanţă căreia atacantul i se mai poate adresa. Apărătorii jucătorului speră ca tribunalul de la Lausanne să fixeze o audienţă în acest caz până la sfârşitul lunii februarie.

Suspendarea iniţială a lui Paolo Guerrero a fost de un an, însă Comisia de apel a FIFA a adus-o la jumătate pe 20 decembrie, lucru care îi permite atacantului să joace alături de naţionala ţării sale la Cupa Mondială din Rusia, anunță Agerpres.

Contractul lui Guerrero cu Flamengo a fost suspendat până când acesta va putea evolua din nou, după cum a anunţat clubul din Rio de Janeiro în cursul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.