Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul viceprimar Aurelian Bădulescu îl va reclama pe ambasadorul Zuckerman la senatorii americani

F. P.
Facebook
Aurelian Badulescu

Într-un comentariu pe pagina sa de socializare, Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Capitalei, într-un comentariu intitulat “Iohannisismul lui Zuckerman” a anunţat că le va scrie senatorilor americani din comisia de politică externă despre ieşirile din cadrul legal al “guvernatorului României.”

"Din postura de guvernator al României, Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti, i-a chemat la ordin pe Nicuşor Dan şi pe Ludovic Orban. A dispus, aşa cum reiese din comunicarea oficială, privatizarea companiilor municipale ale Bucureştiului.

Încălcând prevederile Convenţiei de la Viena, privind relaţiile diplomatice dintre state, “agentul diplomatic” se comportă ca un stăpân”, scrie Aurelian Bădulescu.

Fostul viceprimar îşi reaminteşte că toţi foştii ambasadori au devenit afacerişti în Fondul Proprietatea, dar nu înainte de a aminti că înainte de dusul lui Nicuşor Dan la Ambasada SUA avea altă părere despre companiile municipale, pe care le dorea desfinţate cu două excepţii.

Aurelian Bădulescu, jurist de profesie, susţine că îşi rezervă “dreptul de a informa comisia de politică externă a Senatului american, cea care i-a dat girul înstăpânirii pe post, cu ce treburi antidiplomatice se ocupă Zuckerman.

În cazul în care se vor comite abuzuri de neînchipuit, în calitatea mea de consilier general voi cere azil politic în SUA", scrie Bădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.