Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTBAL: Un rapidist, component al Generației de Aur, arestat în Spania

generatia de aur

La doar câteva zile după eliberarea lui Gică Popescu, un alt component al Generației de Aur are probleme cu lebea. Fostul internațional Iulian Chiriță (48 de ani) a fost arestat în Spania, la Barcelona, unde gestiona restaurantul "El Garaje".

Fostul atacant al Rapidului a fost reținut și e în continuare în arestul poliției, după ce autoritățile spaniole au efectuat o amplă percheziție acasă la familia Chiriță. Deși motivele arestării lui par să nu fie cunoscute nici de către familie, se zvonește că fostul component al lotului României de la Campionatul Mondial din 1994 ar fi implicat în ilegalități cu cărți de credit, împreună cu emigranți români.

Citește și: Tudor Chirilă nu se lasă! Mesajul care cutremură tineretul: Dreptul la adevăr

Fiul lui neagă însă hotărît orice implicare în asemenea afaceri necurate.

Născut pe 2 februarie 1967 la Tîrgovişte, Iulian Chiriţă a început să joace fotbal în oraşul natal şi s-a retras din activitate tot acolo. Între 1985 şi 1999, a strîns 262 de meciuri în primul eşalon, cele mai multe, 132, în tricoul Rapidului, club pentru care a înscris 40 de goluri. A mai evoluat în Liga 1 la Dinamo Bucureşti, Flacăra Moreni, FC Braşov şi FC Argeş. Are 3 prezenţe în echipa naţională.

Citește și: Dacian Cioloş a intrat în istoria României: Ce nu se ştie despre viitorul premier

În 2013, el i-a acordat un interviu lui Ovidiu Ioanițoaia, în care afirma:

"Nea Ovidiu, vreau să lămuresc nişte lucruri. Să le închid gura celor care mă vorbesc de rău, care susţin c-aş fi avut şi aş avea probleme cu cămătarii, cu interlopii, cu mafioţii!

N-am cerut nimic la nimeni şi nici n-am rămas dator la nimeni! Nu m-am ascuns, pur şi simplu, am plecat din ţară de ruşine. Pentru c-am pierdut tot, inclusiv ce investisem în fotbal, la Tîrgovişte şi la Fieni. Prostu’ de mine, în loc să stau la Bucureşti, mi-am închipuit că se poate face avere la Tîrgovişte! M-am păcălit, oraşul era mort", scrie gsp.ro

Citeşte şi: Klaus Iohannis a fost OTRĂVIT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.