Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Andrei Piţian, de la Chindia Târgoviște, nu a intrat în contact cu tânărul din Gorj diagnosticat cu coronavirus

Chindia Târgovişte a lămurit situaţia referitoare la fotbalistul Andrei Piţian. Acesta nu a intrat în contact direct cu persoana din judeţul Gorj diagnosticată cu coronavirus, ci a discutat doar telefonic cu prietenul său, a anunțat clubul, într-un comunicat, anunță MEDIAFAX.

La finalul meciului de duminică, dintre Chindia şi Sepsi, scor 1-1, Piţian declarase că primul gorjean afectat de coronavirus este un prieten, „deci e posibil să îl avem şi noi (virusul n.red.) şi să nu ştim”.

Citește și: Atac la Guvern și Parlament! Liderul noii forțe politice pune o întrebare-cheie

„În ceea ce îl priveşte pe jucătorul Andrei Piţian, declaraţiile sale de la finalul meciului cu Sepsi OSK (1-1), de duminică, au fost interpretate greşit. Andrei Piţian nu a intrat în contact direct cu vreo persoană infectată/suspectată de infectare cu noul coronavirus. Jucătorul nostru a dialogat exclusiv telefonic cu persoana din judeţul Gorj infectată cu coronavirus", scrie în comunicatul de presă.

Chindia a anunţat că starea de sănătate a tuturor fotbaliştilor, antrenorilor şi personalului angajat este monitorizată de medicul echipei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.