Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul de 14 ani care şi-a dat şortul jos în faţa unei femei arbitru a fost suspendat un an Pedeapsa îi va fi redusă dacă va urma un program de reeducare

Pro Sport
arbitru

Fotbalistul de 14 ani care şi-a dat şortul jos în faţa unei femei arbitru şi a făcut gesturi obscene a fost suspendat un an de Comisia de Disciplină din regiunea Veneto, informează BBC potrivit news.ro.

În acelaşi, timp, tânărul jucător nu are voie să asiste la niciun eveniment organizat de Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC). Băiatul va primi o reducere la jumătate a pedepsei dacă va urma un program de reeducare.

Considerând comportamentul jucătorului total inacceptabil şi decizia comsiei blândă, FIGC a anunţat că va face apel la această hotărâre.

"După părerea mea, nu trebuie să existe nicio reducere pentru acest comportament. Voi interveni decisiv, este inacceptabil, nu-mi pot ascunde dezamăgirea", a declarat preşedintele FIGC, Gabriele Gravina.

La 22 mai, arbitrul Giulia Nicastro a fost jignită cu remarce sexiste, iar un jucător şi-a dat şortul jos în faţa ei, la un meci de copii de 14 ani, din cadrul unui turneu care a avut loc la Mestre, în Italia.

După ce a dictat un corner, unul dintre jucători şi-a dat şortul jos şi i-a spus arbitrului: "Dă-mi roşu dacă ai ouă. Dacă nu..." Nicastro l-a eliminat pe jucător, ceea ce a provocat nemulţumirea spectatorilor, majoritatea părinţi ai copiilor de pe teren.

Arbitrul în vârstă de 22 de ani a fost jignit pe tot parcursul meciului, părinţii copiilor cerându-i să se lase de fotbal şi să se apuce de prostituţie.

După meciul de pomină, Giulia Nicastro a postat o fotografie de-a ei pe Instagram, îmbrăcată în arbitru, alături de mesajul: "Gândiţi, credeţi, visaţi, îndrăzniţi!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.