Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Florin Tănase (FCSB) dă vina pe arbitraj după egalul cu Sepsi: 'Nu am reuşit şi din cauza arbitrului. Puteam să facem 2-0'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, sâmbătă seară, după remiza cu Sepsi, scor 1-1, că formaţia sa nu a obţinut victoria şi din cauza arbitrului Iulian Călin, pe care l-a criticat dur, relatează News.ro.

„Foarte dezamăgiţi, pentru că puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reuşit şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează presaţiile lor, pentru că ne-am săturat şi noi, nu mai putem să jucăm cu asemena arbitraj. El dă faulturi în atac şi mi-a rupt piciorul. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit împotriva noastră. Trebuia să fie un joc uşor, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, nu este poziţionat cum trebuie, dă după ureche, îi zice ceva arbitrul de linie şi nu ascultă.. Ce să facem?”, a spus Tănase la posturile care transmit Liga 1.

În ceea ce priveşte interesul manifestat de tehnicianul Edward Iordănescu de la CFR Cluj pentru el, Tănase a spus că nu se pune problema unui transfer la gruparea clujeană: „Nu se pune problema de aşa ceva, eu mai am contract cu FCSB şi îmi doresc să plec în străinătate. Îi mulţumesc pentru interes, poate în viitor vom colabora”.

Citește și: Fotbal - Manchester City a raportat pierderi de 126 milioane de lire sterline

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin. Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Golurile au fost marcate de Pavol Safranko ’57 pentru gazde şi Florin Tănase ‘6 pentru FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.