Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Paul Chiş s-a despărțit de echipa Pandurii Târgu Jiu din cauza problemelor financiare

pandurii

După Iulian Dinu, Ioan David, Bogdan Vişan şi Robert Lică, jucători care s-au despărţit de Pandurii înainte sau după finalul primei părţi a sezonului, echipa din Târgu Jiu l-a pierdut şi pe fundaşul Paul Claudiu Chiş.

A fost dorinţa jucătorului de 24 de ani să plece de la echipa gorjeană, care se confruntă cu grave probleme financiare şi este ameninţată în continuare cu falimentul. De altfel, jucătorii de la Pandurii nu şi-au primit restanţele nici înainte de Crăciun şi mulţi dintre ei nu mai vor să revină la Târgu Jiu după sărbătorile de iarnă. Tot din cauza aspectector de ordin financiar, Pandurii a rămas şi fără site-ul oficial, deoarece nu a avut bani să plătească domeniul .ro!

Citește și: VIDEO Apariție de senzație a Gabrielei Firea! Primarul general al Capitalei, alături de soț și copii, îi colindă pe români

”Eu mi-aş dori să revină cu toţii, dar singurul cu care am purtat deja o discuţie şi a spus că îşi doreşte să rezilieze contractul cu Pandurii a fost Paul Chiş, care îşi doreşte să meargă acasă şi să îşi caute un alt angajament. El a spus că nu poate depăşi aceste probleme şi că nu mai poate rămâne.

L-am apreciat pentru jocul său, pentru că are calitate, este un bun fotbalist, dar şi un caracter extraordinar. I-am spus de când a venit la Pandurii că atunci când el va dori să plece, ne strângem mâna şi nu se pune problema să nu acceptăm rezilierea contractului. Trebuie să îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Pandurii Târgu Jiu”, a explicat directorul sportiv Camilian Floroiu, la Radio Infinit.

Originar din Cluj-Napoca, Paul Chiş a jucat 20 de partide pe parcursul primai părţi a actualului sezon al Ligii 2, dintre care 18 ca titular. Acesta sosise în vară la Pandurii, de la Sticla Arieşul Turda, din Liga 3. Anterior, evoluase la Sepsi Sfântu Gheorghe, în Liga 2, unde fusese împrumutat de Universitatea Cluj. În cariera lui a mai jucat pentru Unirea Tărlungeni şi Unirea Jucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.