Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalul din Africa de Sud este în doliu: fostul internațional Anele Ngcongca și-a pierdut viața într-un accident rutier

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fotbalul din Africa de Sud este în doliu, după ce fostul fundaș al selecționatei „Bafana Bafana”, Anele Ngcongca, a murit în urma unui accident auto, potrivit CNN. Vehiculul în care se afla fotbalistul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în apropierea orașului Durban, din Africa de Sud, iar acesta s-a stins din viață în urma impactului.

Anele Ngcongca, care a jucat timp de 9 ani în fotbalul european, la echipa belgiană Genk, se îndrepta pentru a semna contractul cu noua sa echipă Amazulu, împrumutat de la campioana Mamelodi Sundowns, potrivit alephnews.ro.

Citește și: Dezvăluire-bombă! Ministrul Cîțu este dator vândut la banca unde a fost economist-șef! La mijloc e o sumă uriașă .

Poliția sud-africană a constatat că fotbalistul nu se afla la volan în momentul producerii accidentului și, astfel, a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost transportat la spital suferind răni grave, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale.

A strâns 53 de meciuri pentru Africa de Sud

„Azi dimineață, la ora 5, un vehicul în care se aflau 2 persoane a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe autostrada N2 în apropiere de Mtunzini”, a transmis șeful serviciului de poliție sud-african.

Mai mult, Anele Ngcongca a bifat 53 de prezențe pentru naționala „Bafana Bafana”, alături de care a participat și la Cupa Mondială din 2010, eveniment al cărei gazdă a fost chiar Africa de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.