Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Accident MORTAL teribil la Teleorman: o femeie a decedat și o alta a fost rănită, după ce mașina lor s-a răsturnat

O femeie a murit şi alta a fost rănită într-un accident rutier produs în localitatea Orbeasca de Jos din judeţul Teleorman, unde autoturismul în care se aflau cele două s-a răsturnat pe un tronson de drum pe care se circulă în condiţii de iarnă, relatează News.ro.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Alexandria cu o autospecială de stingere, o abulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare. Şi Serviciul de Ambulanţă Teleorman a trimis la faţa locului un echipaj medical.

La momentul sosirii echipelor de intervenţie, şoferiţa era neîncarcerată fiind conştientă şi cooperantă şi acuzând dureri la nivelul coloanei. Pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului era încarcerată şi nu mai prezenta semne vitale.

Femeia rănită a fost preluată de echipajele medicale pentru a primi primul ajutor calificat, ea fiind să fie transportată la unitatea de primiri urgenţe Alexandria pentru investigaţii medicale. Pasagera decedată a fost scoasă din maşină cu ajutorul utilajelor de descarcerare.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările producerii acestui accident.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.