Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / FOTO - Caz ciudat la Timiș: patru persoane au căzut de pe un planșeu, de la 6 metri; a intervenit elicopterul SMURD

UPDATE 2:

„Ne exprimăm regretul pentru accidentul de muncă de la Tomnatic și sperăm ca persoanele implicate să se recupereze cât mai repede. Lucrarea de la Tomnatic se află în derulare, nu a fost recepționată, astfel că, organizarea de șantier este în răspunderea constructorului. Avem încredere că, în urma anchetei care se va desfășura, vor fi stabilite cu exactitate condițiile accidentului”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

UPDATE 1:

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați că în localitatea Tomnatic, 4 bărbați în vârstă de 27,35, 44 și 52 de ani au căzut de pe un planșeu de la o înălțime de 6 metri, în timp ce efectuau lucrări la instalația de răcire a unei hale, informează Mediafax.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii acestui incident.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Patru persoane au căzut, vineri după-amiază, de pe un planșeu, de la 6 metri. Una dintre victime a ajuns la spital cu elicopterul SMURD.

„În urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13:37, am fost solicitați să intervenim în urma căderii de la înălțime a 4 persoane, în comuna Tomnatic.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

În sprijin au fost trimise 2 ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic, și elicopterul SMURD Arad.

La locul intervenției au fost identificate 4 persoane conștiente și cooperante, cu politraumatisme și fracturi prin cădere de pe un planșeu, de la o înălțime de aproximativ 6 m.

O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Alte 2 victime, au fost transportate de către ambulanțele SAJ spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara", transmite ISU Timiș.

Cei patru lucrau la viitorul Centru de legume şi fructe de la Tomnatic, o investiţie a Consiliului Judeţean Timiș.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.