Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto - Charlie Hebdo face glume pe seama refugiaților ucraineni: '2 euro pe litru la benzină. Rulează un ucrainean, este gratis!'

charlie hebdo

Jurnaliștii francezi de la publicația de umor Charlie Hebdo publică în ultimul număr o caricatură care ilustrează fenomenul prin care trece acum Europa: criza refugiaților  ucraineni și cea a prețului la combustibil.

„2 euro pe litru la benzină. Rulează un ucrainean, este gratis!”, este îndemnul publicat pe prima pagină a revistei, în timp ce trei ucraineni înlocuiesc motorul unei mașini și pedalează, pe post de motor.

Charlie Hebdo a mai publicat caricaturi controversate. 12 oameni au fost uciși (10 jurnaliști și 2 polițiști) și 11 răniți la 7 ianuarie 2015 în atacul asupra sediului săptămânalului satiric Carlie Hebdo. Doi atacatori mascați și înarmați au luat cu asalt birourile editoriale și au început să tragă cu arme automate. Revista a publicat înainte de atac unele caricaturi cu Mahomed, întemeietorul religiei islamice.

Vezi și: Reacția NATO după ce Rusia a folosit racheta hipersonică: 'Dispunem de un sistem foarte sofisticat de apărare anti-rachetă' .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.