Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Cine este jurnalista de 47 de ani care s-a aruncat în Mureș: Se droga alături de concubinul ei

Facebook
Anca muresan

Anca Mureşan, jurnalista în vârstă de 47 de ani, din Arad, a fost găsită de pompieri, fără viață, plutind pe râul Mureş (Pecica). Apropiații spun că femeia căzuse în depresie după moartea mamei sale.

În data de 15 iulie, în jurul orei 13.30, autoritățile au fost sesizate prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că prietena lui ar fi sărit în râul Mureș, potrivit antena3.ro.

Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului, informează IPJ Arad.

Jurnalista consuma substanțe psihotrope pentru a trece cu bine peste necazuri, spun apropiații femeii.

”Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic. Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut. Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, este mărturia unui cunoscut al Ancăi.

În urmă cu aproximativ o lună, Anca a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care descria fiecare persoană care îi datora bani. Mesaj, care a fost şters la scurt timp, probabil după ce a primit ameninţări. A rămas fără casa părintească, fără haine şi mobila din interior. În timp, Anca şi-a pierdut prietenii, bunurile, banii şi în final viaţa.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.