Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - CNAIR: Sunt făcute intervenţii în permanenţă pentru aplanarea denivelării pe DN6

cnair / facebook
dn6

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță cu utilajele lucrează pe DN6, în localitatea Mehadia din județul Caraș-Severin, pentru a remedia tasarea apărută în urma precipitațiilor abundente.

Potrivit CNAIR, săptămâna trecută au fost făcute lucrări de remediere la tasarea produsă anterior pe DN6 în zona localității Mehadia, pe dealul Plugovei.

„Se intervine în permanență pe DN6, zona localității Mehadia, județul Caraș-Severin. Aceste tasări s-au produs în urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă. Pentru remediere s-au făcut lucrări la șanțuri de gardă, un dren longitudinal de 50 metri lungime, excavații, trei drenuri transversale pentru captarea infiltrațiilor de apă din sistemul rutier, s-a refăcut apoi sistemul rutier cu geotextile, piatră brută, balast, strat de piatră spartă și trei straturi de asfalt”, a anunțat CNAIR.

Tasarea a fost remediată în regim de urgență, pe o grosime de peste doi metri, dar s-a constatat că este o tasare de mai mare adâncime pentru care este nevoie de lucrări mai mari. Ca urmare, utilajele aruncă „material granular pentru aplanarea denivelării”, iar specialiștii se pregătesc să realizeze expertize geotehnice și foraje pentru a se afla care este cauza accidentului de teren, informează Agerpres.

Zona este monitorizată în permanență până se va găsi o soluție pentru menținerea traficului, a precizat CNAIR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.