Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Flagrant de 23.000 de euro reușit de DNA Iași - Traficantul de influență se dădea polițist la permise și susținea că poate corupe procurori DIICOT

dna iasi flagrant

Procurorii DNA Iași, aceiași care au reușit flagrantul delict în cazul lui Dumitru Buzatu, dau o nouă lovitură, și prind în flagrant delict un traficant de influență care susținea că este polițist la direcția permise și totodată că ar avea ascendent și influență asupra unui procuror de la crimă organizată Iași, transmit autorului acestui material surse judiciare.

Acestea arată că falsul om al legii ar fi cerut 23.000 de euro și a pretins ca este agent de poliție în cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Iași.

Cel de la care a cerut banii ar fi un interlop ieșean care la rândul său este certat cu legea, fiind inculpat într-un dosar de crimă organizată la DIICOT Iași.

Astfel, pentru a-și ușura situația din dosarul de crimă organizată cumpărătorul de influență a decis să facă denunț în cazul traficantului.

Promitea intervenții la DIICOT Iași

Sursele arată că cel prins în flagrant delict afirma fără menajamente că că are influență asupra unui procuror DIICOT Iași.

Denunțătorul, arată sursele autorului acestui material, ar fi inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de  trafic de persoane și proxenetism, aflându-se sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Acestuia, traficantul de influență îi promitea că în schimbul banilor va avea parte de o soluție de clasare în cauză

Banii de flagrant recuperați

Sursele citate mai arată că cei 23.000 de euro ar fi din fondurile operative de flagrant ale DNA Iași iar banii au fost recuperați integral la momentul efectuării operațiunii de prindere în flagrant al autorului faptelor de corupție.

content-image

Traficantul de influență a fost depistat de anchetatorii anticorupție cu banii în mașina cu care venise la întâlnire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.