Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Imagini neașteptate cu unul dintre cei mai importanți ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române

Ierarhii Bisericii Ortodoxe Române se evidențiază nu doar pe plan teologic, administrativ sau duhovnicesc. Cea mai recentă dovadă vine de la Brăila, unde ierarhul locului, Înaltpreasfințitul Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a arătat câtă importanță le acordă celor mai tineri dintre credincioși.

60 de copii din parohiile brăilene „Nașterea Domnului“, „Sf. Arhangheli“, „Sf. Apostoli“, „Sf. Ioan Botezătorul“, „Sf. Ilie“, „Sf. Împăraţi“, „Sf. Trei Ierarhi“, „Sf. Parascheva“, „Sf. Spiridon“ - Vechi şi „Sf. Dumitru“ - Brăiliţa au participat la Aşezământul social-filantropic „Sf. M. Mc. Pantelimon“ - Lacu Sărat, judeţul Brăila, la o serie de activităţi educative și recreative organizate special în această vară pentru copii şi tineri.

ÎPS Casian a surprins pe toată lumea când s-a descălțat și a început să alerge alături de copii pe malul Dunării. Deși are 68 de ani, ierarhul nu a ezitat să se alăture copiilor în toate activitățile recreative organizate în eparhia sa.

”Ne-ai întins, Doamne, și astăzi, "mâna" Ta prelungită prin brațele Preacuratei Tale Maici, Mama noastră, a tuturor, și ne-ai arătat, celor ce am rămas în urmă din neputință, din suferință, din lipsă de voință, din căderi și decăderi, că nu suntem destinați să fim cei din urmă, dacă inima, sufletul și cugetul se deschid, prin credință, prin smerenie și simplitate, către adevărata întâietate: să fiu eu, Doamne, cel din urmă la rele și păcate și cel dintâi la iertarea tuturor! Astfel, cei de pe urmă vor fi cei dintâi! Amin!”, a spus ÎPS Casian despre întâlnirea cu copiii.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.