Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO/ VIDEO Jurnalistul care și-a vopsit părul roșu turbat după ce a pariat pe necalificarea României la EURO 2024

Inquam Photos / Cornel Putan
echipa nationala a romaniei fotbal

Jurnalistul Costin Ştucan, de la Gazeta Sporturilor, a apărut cu părul vopsit „roşu turbat” în emisiunea pe care o prezintă.

„Dacă România asta se va califica la Euro, mă vopsesc roşu turbat!!! PS - N-am nicio emoţie după seara asta”, a promis jurnalistul, după meciul Israel - România 1-1, convins că tricolorii nu se vor califica la turneul final.

„A fost un pariu cu un grad mic de risc la acel moment, deși România nu pierduse. Împreună cu o țară întreagă, autorul văzuse chinurile băieților lui Iordănescu, micul haos din jocul echipei noastre, fluiditatea din atacurile israelienilor.

Autorul fusese în tribune și la Lucerna unde am furat Elveției un punct ca într-un jaf din Vestul Sălbatic și senzația a fost mereu de vid umplut inexplicabil cu puncte.

Nimic nu avea perspectivă în septembrie. Naționala asta părea să fie formată din 11 străini pe care doar o forță nevăzută îi ajută să nu piardă.

Pariul era cumva justificat, dar era de fapt o lipsă de respect față de jucătorii și de staff-ul naționalei. Pentru asta, autorul le prezintă sincer scuze astăzi și, într-o formă de autoironie, își va respecta - nu foarte încântat - promisiunea deșănțată", a explicat el într-un editorial pe gsp.ro.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.