Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Marcel Ciolacu schimbă macazul și o apucă pe calea Domnului: L-a luat și pe 'dușmanul' Lucian Bode, dar și pe prietenul Lucian Romașcanu

Marcel Ciolacu îmbină vizitele politice cu întâlnirile cu liderii religioși ortodocși! Luni, președintele Camerei Deputaților a fost la Chișinău, unde, în afara întâlnirii cu liderii politici moldoveni, a fost primit și de către ierarhii Mitropoliei Basarabiei, care l-au decorat cu Ordinul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, gradul I și i-a dăruit o icoană cu Sfântul Ierarh Dionisie Erhan, Episcopul Cetății Albe-Ismail.

Marți, liderul PSD s-a întâlnit, cu ocazia vizitei oficiale în municipiul Buzău, cu Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian. Evenimentul a avut loc la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

La întâlnire au participat Lucian Bode, de la PNL, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, de la PSD, precum și membrii Consiliului Eparhial.

În timpul vizitei au fost discutate diferite aspecte cu privire la importanța Eparhiei Buzăului și Vrancei și rolul esențial al Bisericii Ortodoxe în societatea românească.

Totodată au fost identificate direcții de cooperare între Biserică ți instituțiile statului, pentru realizarea de proiecte sociale, culturale și educaționale.

La final, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei le-a prezentat oficialilor Palatul Arhiepiscopal și le-a vorbit despre istoria edificiului construit pe vremea voievodului Matei Basarab.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.