Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Primarul Sectorului 5 se va ocupa personal de sesizările cetățenilor din sector

Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone, a mers miercuri într-o vizită de lucru în spațiul destinat departamentelor care lucrează direct cu publicul. Cu această ocazie, edilul Sectorului 5 a stat de vorbă cu cetățenii din Sectorul 5 care se aflau în acel moment în open-space.

După ce a ascultat care sunt problemele cu care se confruntă atât cetățenii, dar și personalul Primăriei, edilul Sectorului 5, Cristian Piedone  a decis să meargă zilnic, cel puțin 30 de minute, în open space-ul unde se lucrează direct cu publicul.

Practic, Primarul Sectorului 5 va avea mini-audiențe cu cetățenii. Totodată, acesta a spus că după ce va discuta cu oamenii pe care îi va găsi în open space în momentul în care va efectua vizitele zilnice, va prelua personal sesizările acestora și le va duce spre rezolvare direcțiilor de specialitate cu competențe din Primăria Sectorului 5 pentru soluționare.

Astfel, durata de răspuns ar urma să fie mai scurtă.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

Primarul Sectorului 5 spune că prin aceste acțiuni își dorește să afle direct de la cetățeni care sunt problemele cu care se confruntă atunci când relaționează cu personalul Primăriei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.