Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Principesa Sofia, în vizită la Mânăstirea Horezu

manastirea horezu

Alteța Sa Regală Principesa Sofia a dorit să se reîntoarcă la Mânăstirea Horezu, pentru a oferi maicilor primele exemplare din albumul său publicat la Editura Corint, intitulat Mânăstirea Română.

Horezu este primul așezământ monahal care apare în carte. Principesa a petrecut două zile la mânăstire și s-a bucurat să vadă interesul pe care maicile l-au avut pentru carte. Albumul, care conține un mare număr de fotografii de artă dedicate vieții și meșteșugurilor monahale, va putea fi găsită, de aici încolo, la magazinul de suveniruri al mânăstirii, potrivit romaniaregala.ro.

Editura Corint a adus publicului cititor o nouă carte regală. Albumul se numește Mânăstirea română. Sărbătorind comunitățile spirituale ale României, cuprinde fotografii de Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României și este publicat în limba română și în limba engleză.

La treizeci de ani după ce a pășit prima oară pe pământ românesc, Principesa Sofia imortalizează în albumul de față, prin imagini de o deosebită emoție artistică și tehnică fotografică, părți de istorie românească, așa cum le-a redescoperit ochiul însetat de a cunoaște atât cele patru lăcașuri – mănăstirile Horezu, Sâmbăta de Sus, Văratec și Sucevița –, cât mai ales pe cei care prin viața lor de zi cu zi, ordonată de chemarea religioasă, dau sens istoriei acestor locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.