Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Rareș Bogdan îl 'înțeapă' din nou pe Bogdan Aurescu: Salutări de la 'Kremlin'

Aurescu rares bogdan aurescu

Rareș Bogdan îl „înțeapă” din nou pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. Liderul PNL îi transmite „salutări de la Kremlin”, tocmai din SUA.

Europarlamentarul PNL a postat câteva poze de la cina anuală de Ziua Lincoln, din SUA, acolo unde a fost prezent și fostul președinte SUA Donald Trump.

„Salutari de la …… “Kremlin”…. special pentru Ministrul care nu e PNL”, a fost mesajul scurt postat de Bogdan pe Facebook.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat recent, referindu-se la ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, că nu el sau PNL a decis ca acesta să ocupe funcţia de şef al diplomaţiei din România, ci statul. Europarlamentarul liberal a afirmat, de asemenea, că ar schimba mai mulţi miniştri. Întrebat dacă l-ar mai ţine în funcţie pe Bogdan Aurescu, dacă ar fi şeful lui direct, europarlamentarul a răspuns negativ. ”Eu? Nu. Aş mai concedia încă câţiva miniştri”.

În replică, ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat pentru Digi24.ro că nu îl interesează părerile lui Rareş Bogdan. ”Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac - e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik”, a argumentat Aurescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.