Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO S-a aflat secretul: Președintele CJ Brașov și ministrul Transporturilor au găsit o variantă alternativă la DN1

Proiect secret pentru găsirea unei soluții pentru traficul ușor între Câmpina și Brașov, până la construirea autostrăzii. Dis de dimineată, Ministrul Lucian Bode, alături de președintele Consiliului Județean Brașov, Mihai Veștea, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării și primarul al comunei Valea Doftanei, Lucian Costea și o mulțime de pădurari experimentați au bătut pădurile în căutarea unei alternative la DN 1, care să preia traficul ușor, potrivit brasovstiri.ro.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Se pare că echipa ar fi găsit o variantă pe care ministrul Bode o va prezenta săptămâna viitoare.

„În încercarea de a găsi soluții alternative pentru traficul infernal de pe Valea Prahovei, am străbătut astăzi drumul de la Câmpina la Săcele prin Valea Doftanei împreună cu dl ministru al Transporturilor, dl Lucian Bode, cu dl. Mihai Veștea, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării și cu dl. primar al comunei Valea Doftanei, dl. Lucian Costea. Sunt convins că această rută poate fi o soluție pentru traficul ușor, până când autostrada București-Brașov va fi realizată! Voi susține alături de dl primar această soluție, iar cu sprijinul d-lui ministru Bode sunt convins că se va și realiza!”, a scris președintele Consiliului Județean Brașov pe pagina de Facebook.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.