Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Salvarea MARELUI PEȘTE - Sturion viu, de 140 de kilograme şi lung de 2,5 metri, capturat ilegal a doi bărbaţi iar peştele a fost redat mediului natural

www.news.ro
sturion

Un sturion viu de 140 de kilograme şi lung de 2,5 metri a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în căruţa a doi bărbaţi. Peştele a fost redat mediului natural, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, pe data de 4 martie, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, din judeţul Tulcea, au oprit pentru control, în localitatea Grindu, o căruţă în care se aflau doi bărbaţi, unul în vârstă de 41 de ani iar celălalt de 61 ani, ambii din judeţul Tulcea.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

“În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în atelaj, un sturion din specia morun, în stare vie, având greutatea de 140 kilograme şi o lungime de peste 2,50 metri. Cei doi bărbaţi au declarat că, au pescuit peştele în fluviul Dunărea şi intenţionau să-l comercializeze”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează peştele a fost redat mediului natural în prezenţa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a poliţiştilor de frontieră şi a unuia dintre bărbaţi.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.