Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un Mercedes cu număr de înmatriculare obscen, oprit în trafic: Amenzi de mii de lei pentru şofer

stirisuceava.net
mercedes obscen

Un sucevean care a depășit limita de viteză și a refuzat să prezinte actele la control a rămas fără permis de conducere și a încasat amenzi de câteva mii de lei. Numărul de înmatriculare obscen nu i-a adus nicio sancţiune.

Potrivit monitorulsv.ro, totul a plecat de la faptul că autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat în Germania cu numărul DAU MU3, a fost oprit pe DJ 209C, la Vornicenii Mici pentru depășirea limitei de viteză în localitate. Mai exact, șoferul circula cu 103 km/h, într-o zonă unde limita de viteză era de 50 km/h.

În momentul în care a fost oprit, șoferul a refuzat să prezinte la control actele, pe motiv că nu ne avea asupra sa. Polițiștii bănuiau că are permisul suspendat și i-au solicitat să coboare pentru a-i face controlul corporal. Înainte de a coborî, șoferul i-a dat partenerei de drum un portofel, dar și femeia care îl însoțea a refuzat să predea portofelul.

Între timp, pentru că a considerat că este victima unui abuz, Radu Lungu, șoferul în cauză, a sunat la 112 și a cerut prezența superiorilor polițiștilor. Aceștia s-au deplasat la locul incidentului și după ce au vizionat imaginile înregistrate cu ajutorul camerelor body-cam pe care agenții le aveau instalate pe corp au constatat că șoferul și partenera sa nu au fost nici jigniți și nici agresați.

Pentru abaterile constatate, respectiv depășirea vitezei, pentru că nu avea permisul de conducere asupra sa, dar și pentru alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, Radu Lungu a primit amenzi totale în valoare de 6.175 de lei și i s-a suspendat dreptul de conducere pentru 90 zile.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.