Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Un șofer de TIR, cu o plăcuță în bord 'Am darul băuturii', a fugit de poliție: Când a fost prins, s-a constatat că chiar îl avea

Facebook
darul bauturii

Un șofer de TIR nu a vrut să oprească, duminică, în Jimbolia, județul Timiș, polițiștii reușind să pună capăt drumului său la câteva străzi distanță, când bărbatul s-a lăudat că are „darul băuturii”. Polițiștilor le-a fost atrasă atenția de plăcuțele nepotrivite, conform mediafax.ro.

Potrivit Poliției Române, șoferul unui autocamion, care circula prin județul Timiș avea o plăcuță, „pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce”. Acesta a fost, de fapt, un fel de „motanul cu clopoței”, pentru că șoferul avea și alte probleme.

Polițiștii i-au făcut semnal de oprire în orașul Jimbolia, însă șoferul, un bărbat de 32 de ani, din Biled, județul Timiș, nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Oamenii legii au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță.

Și pentru că „se lăuda” că are „darul băuturii”, polițiștii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură: 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul său, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influența alcoolului. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.