Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Gest IMPRESIONANT pentru copilul care își trăgea cățelul cu sania: a primit o bicicletă nouă

Un copil din comuna Râșca (județul Cluj) a tras un câine pe sanie, cu bicicleta, iar cineva a filmat momentul. Imaginile au devenit virale pe internet, iar organizația caritabilă Cert Transilvania a hotărât să-i doneze o bicicletă nouă și performantă.

Din imaginile postate online se poate observa cum băiatul s-a asigurat că animalul de companie nu pățește nimic înainte de a porni la drum. Câinele stă nemișcat pe sanie, iar copilul îl plimbă pe străzile din comună. Imaginile au fost publicate pe Facebook și au strâns numeroase reacții din partea internauților.

Cert Transilvania i-a făcut cadou o bicicletă nouă, mai mare, astfel încât el și cățelul Pufi să se poată plimba liniștiți și în siguranță pe ulițele comunei.

„Povestea baiețelului care își plimbă prietenul blănos cu săniuța atașată la bicicletă a făcut înconjurul internetului și ne-a oferit tuturor o lecție frumoasă: Fă rai din ce ai!

Pe noi, Andrei și cătelușul Pufi ne-au cucerit iremediabil și ne-au amintit de copilărie, atunci când lucrurile simple ne aduceau cele mai mari bucurii: zăpadă, o săniuță și un prieten de nădejde alături.

Astăzi i-am făcut și noi o bucurie lui Andrei dăruindu-i o bicicletă nou-nouță, echipată cu tot ce trebuie pentru a-l însoți mulți ani de-acum încolo pe drumul către școală sau la întrecerile cu Pufi. Mulțumim donatorilor și voluntarilor noștri cu suflet de copil pentru reușita acestei acțiuni!”, au declarat reprezentanții Cert Transilvania.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.