Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Warner Bros a publicat prima fotografie cu Ryan Gosling în rolul Ken din filmul 'Barbie'

yandex.ru
ryan gosling

Prima fotografie cu Ryan Gosling în rolul Ken din viitorul film "Barbie" a fost publicată pe reţelele de socializare de Warner Bros.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie 2023. După publicarea la CinemaCon din aprilie a unei fotografii cu Margot Robbie în rolul titular, Warner Bros a lansat miercuri o imagine cu Ryan Gosling, care va fi Ken, conform news.ro.

Celebrul actor canadian are părul blond platinat şi o vestă denim, deschisă, pe un tors musculos, într-un decor roz care aminteşte de universul Barbie.

"Barbie" va fi realizat de cineasta Greta Gerwig, care a regizat şi "Lady Bird" şi "Fetele doctorului March". Producţia proiectului a debutat anul acesta la Londra.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter în 2020, Margot Robbie a vorbit despre acest lungmetraj, promiţând că nu va semăna cu nimic din ceea ce se aşteaptă. "Ceva în genul Barbie. Oh, Margot o să joace Barbie, ştiu la ce să mă aştept". Dar scopul nostru este că, indiferent de ceea ce te gândeşti, îţi va oferi ceva complet diferit. Lucrul la care nu te aşteptai", a spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.