Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FR Baschet a anunţat decesul din cauza complicaţiilor generate de Covid-19 a fostului jucător şi antrenor Silviu Rotaru

minge de baschet

FR Baschet a anunţat, duminică seară, decesul din cauza complicaţiilor generate de Covid-19 a fostului jucător şi antrenor Silviu Rotaru, care a activat la echipe din Capitală, potrivit news.ro.

”Noul coronavirus SARS CoV-2 a mai făcut o victimă în cadrul familiei baschetului românesc, fostul jucător şi antrenor Silviu Rotaru decedând din cauza problemelor cauzate de lupta cu acest adversar nemilos!”, a transmis FR Baschet.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

Silviu Rotaru a fost legitimat la echipele Ştiinţa Bucureşti, Politehnica Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi ICED Bucureşti, iar la ultima formaţie a activat ulterior şi în staful tehnic alături de reputaţi tehnicieni - Dan Berceanu, Mircea Câmpeanu şi Liviu Călin.

După 1995, împreună cu omul de afaceri Dan Cristescu, cel care a deţinut şi funcţia de preşedinte al FRB pentru o scurtă perioadă de timp, a contribuit la apariţia echipei feminine ACRO Bucureşti, al cărei manager a fost în 1997, când ACRO câştiga titlul naţional.

”Federaţia Română de Baschet îşi exprimă compasiunea şi profundul regret pentru dispariţia prematură a celui care a fost Silviu Rotaru, adresând sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.