Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franța A SPULBERAT naționala României, la handbal masculin: La Cluj-Napoca, tricolorii nu au rezistat în fața campionilor mondiali

Campioana mondială en-titre la handbal masculin, Franţa, a învins duminică, la BT Arena din Cluj-Napoca, reprezentativa României, cu scorul de 31-21 (12-9), în cea de-a doua partidă a grupei a 6-a preliminară. În cealaltă dispută a grupei, Lituania – Portugalia, scor 23-24 (10-12).

În prezenţa a peste 6.000 de spectatori, pentru România au înscris Racoţea 5 goluri, Humet 4, Ghionea 3, Bujor 3, Csepreghi 2, Szasz 2, Căbuţ 1, Fotache 1, scrie news.ro.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum

Tricolorii au bifat astfel a doua înfrângere în grupa a 6-a, au 0 puncte, în timp ce Franţa este lider, cu 4 puncte, după două etape.

Pe locul 2 se află Portugalia (4 puncte), iar Lituania şi Lituania completează clasamentul, ambele cu 0 puncte.

Citește și: Important! Iată cum ne dăm seama cu 24 de ore înainte că va veni un cutremur

În prima etapă a grupei, Portugalia – România 21-13 şi Franţa – Lituania 42-27.

Franţa, bronz european în 2018 şi campioană mondială en-titre, mai are în palmares patru medalii olimpice, din care două de aur (2008, 2012), încă nouă medalii mondiale, din care cinci de aur, şi alte patru europene, trei fiind, de asemenea, de aur.

Celelalte meciuri din grupa a 6-a au următorul program: România – Lituania şi Portugalia – Franţa (10-11 aprilie 2019), Lituania – România şi Franţa – Portugalia (13-14 aprilie), România – Portugalia şi Lituania – Franţa (12-13 iunie) şi Portugalia – Lituania şi Franţa – România (15-16 iunie).

Citește și: Piedone, mesaj important la trei de la COLECTIV: ‘Simt cu toată fibra mea de părinte și de om că timpul nu mai poate rezolva nimic’

Campionatul European din 2020, primul care se va disputa cu 24 de echipe, va avea loc în Suedia, Austria şi Norvegia, între 9-26 ianuarie. În preliminarii iau startul 32 de echipe, iar 20 din acestea se vor califica la turneul final unde au ”bilete” directe cele trei gazde, plus campioana europeană en-titre, Spania.

Naţionala României a jucat ultima dată la un turneu final de Campionat European în 1996.

Citește și: Andreea Pora a luat foc la decizia lui Tudorel Toader de a-l demite pe Augustin Lazăr: ‘Iohannis a încearcat să bage gunoiul intern sub preș…’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.